Schalkwijk advies

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Bedrijfsadviseur

Heeft u hulp nodig bij ontwikkelingen op zakelijk gebied? Wilt u efficiënter gaan werken? Problemen met de interne communicatie? Sparren over nieuwe plannen of meer rendement behalen? Of wilt u leren prioriteiten te stellen?

Het praten met iemand buiten uw bedrijf leidt vaak tot nieuwe inzichten, waar u en uw bedrijf uiteindelijk beter van zullen worden.

Vragen? Bel 06 30 30 82 23

Mogelijkheden

Persoonlijke motivatie

Wat kan een persoonlijke motivator voor u betekenen?

Uiteraard hangt dat af van uw eigen instelling en de bereidheid om met bepaalde zaken anders om te gaan. Ik kan u helpen om meer ruimte te creëren in uw eigen leven. Hierdoor wordt het maken van keuzes minder moeilijk en zult u ‘hoofd’ en ‘hart’ zaken beter kunnen onderscheiden.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier

Mogelijkheden

Interim

Als manager, bedrijfsadviseur en zelfstandig ondernemer heb ik een brede kijk ontwikkeld met betrekking tot bedrijfsprocessen en hoe je daarmee moet omgaan. Van omzet, brutowinst, kosten, winstgevendheid, werkbaarheid, communicatie, tot aan betrokkenheid van medewerkers.

Mocht u of een manager uitvallen, bijvoorbeeld bij ziekte, een sabbatical of ontslag, dan ben ik beschikbaar als interim. Ik kan ervoor zorgen dat de dagelijkse aansturing en het volgen van de resultaten gewaarborgd blijven.

 De  volgende functies kunnen onder andere worden ingevuld als interim manager:

vestigingsmanager, commercieel manager, operationeel manager, regiomanager, beheerder, manager ondernemerszaken, projectmanager, trainer, procesbegeleider, etc.

Vragen? Mail naar info@schalkwijkadvies.nl

Mogelijkheden

Startende ondernemer

Bij het starten van een onderneming zijn er veel vragen en komt er veel op je af. Als bedrijfsadviseur kan ik u helpen bij het opstarten en groeien van uw bedrijf. Dit kan op verschillende manieren worden ingevuld, via regelmatig persoonlijk onderhoud of contact via de telefoon en app.

Er zijn speciale tarieven voor startende ondernemers.

‘De eerste stap begint bij jezelf en brengt je altijd dichter bij je doel’

Neem Contact op

7 + 4 =

Soesterbergsestraat 46a
3768 EJ Soest
+31 6 30 30 82 23
info@schalkwijkadvies.nl

‘Steve heeft een persoonlijke benadering en weet de kern meteen te raken. Hierdoor kon ik mijn persoonlijke situatie beter in kaart brengen en heeft hij me geholpen om meer rust te krijgen’

‘Na een paar gesprekken werd het steeds duidelijker. Ik moest meer aan mezelf gaan denken en proberen het verleden los te laten’

‘Met humor en directe confrontatie werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt. Hij is een goede motivator’

‘Doordat ik de organisatie heb veranderd kreeg ik meer grip op het bedrijf. Ook voelen de medewerkers zich gehoord en meer betrokken. Top!’

‘Door beter te communiceren in mijn bedrijf loopt alles soepeler’

‘Door efficiënter te gaan werken heb ik meer omzet en zijn de kosten naar beneden gegaan’