Schalkwijk advies

Teambuilding / outdoor

Schalkwijk Advies

Teambuilding/Outdoor Noorwegen

Er bestaan activiteiten om de samenwerking binnen een team te verbeteren of gewoon om  iets leuks met elkaar te ondernemen.

 Een dag bootcampen of een meerdaagse outdoortrip in Noorwegen behoren tot de mogelijkheden. Tijdens een bootcamp worden alle teamleden getrakteerd op leuke oefeningen samen en/of individueel onder leiding van een professional.

 Een meerdaagse outdoortrip leidt vaak tot verrassende inzichten. Niet alleen met betrekking tot jezelf, maar ook met betrekking tot de groep. En een beter inzicht in jezelf brengt vaak een positieve verandering binnen een team teweeg.

 Wat houdt zo’n avontuur dan in?

Allereerst natuurlijk lekker de natuur in…hiken…vuurtje maken…onderkomen en eten organiseren en nog veel meer. Ik werk samen met uitstekende professionals die hun sporen ruimschoots hebben verdiend op dit vlak. Veiligheid, deskundigheid en plezier kan op deze wijze prima gecombineerd worden.

 Prijzen zijn afhankelijk van de bestemming, grootte van de groep, duur van de trip en de gewenste activiteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vragen? Bel 06 30 30 82 23

‘De eerste stap begint bij jezelf en brengt je altijd dichter bij je doel’

Neem Contact op

7 + 4 =

Soesterbergsestraat 46a
3768 EJ Soest
+31 6 30 30 82 23
info@schalkwijkadvies.nl

‘Steve heeft een persoonlijke benadering en weet de kern meteen te raken. Hierdoor kon ik mijn persoonlijke situatie beter in kaart brengen en heeft hij me geholpen om meer rust te krijgen’

‘Na een paar gesprekken werd het steeds duidelijker. Ik moest meer aan mezelf gaan denken en proberen het verleden los te laten’

‘Met humor en directe confrontatie werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt. Hij is een goede motivator’

‘Doordat ik de organisatie heb veranderd kreeg ik meer grip op het bedrijf. Ook voelen de medewerkers zich gehoord en meer betrokken. Top!’

‘Door beter te communiceren in mijn bedrijf loopt alles soepeler’

‘Door efficiënter te gaan werken heb ik meer omzet en zijn de kosten naar beneden gegaan’